Fotoclub Rijswijk

In Fotoclub Rijswijk hebben zich al meer dan 60 jaar enthousiaste fotografen  verenigd (zowel beginners als gevorderden).
Het aantal leden is momenteel rond de twintig.

Wij beschikken over een clubruimte aan de Klipperstraat te Rijswijk.

De wekelijkse clubavonden zijn in de periode van september tot juni
op de vrijdagavond van 20.00 uur tot 22.30 uur.

Op deze avonden worden door leden meegebrachte (digitale)foto’s stuk voor stuk door een lid van de club, ingeleid en gezamenlijk besproken. Er worden geen onderlinge wedstrijden gehouden.

Daarnaast worden de avonden in mindere mate gevuld met: workshops,  gastspreker, gezamenlijk thema en het verzorgen van de jaarlijkse fotoexpositie in zorgcentrum Steenvoorde.

Jaarlijks worden er diverse clubtochten georganiseerd; soms op de vrijdagavond (avondfotografie) maar meestal in het weekend.

En 1x per jaar, bij voldoende belangstelling, wordt een lang weekend georganiseerd.

De contributie is momenteel 75 euro per jaar.

Het programma voor dit half jaar staat eveneens op deze website.

Privacyreglement Fotoclub Rijswijk.

Wilt u nog meer informatie over de club, of wilt u eens geheel vrijblijvend enkele avonden bijwonen om de sfeer te proeven?
Stuur een e-mail naar fotoclubrijswijk@gmail.com of neem contact op
met een van onderstaande bestuursleden:

Dirk Visbach
dirkvisbach@gmail.com 070-3990038