Clubtocht zaterdag 23 oktober 2021

Op zaterdag 23 oktober 2021 is Fotoclub Rijswijk weer eens “op pad geweest”.
Dit keer een clubtocht in onze regio naar
Het Rijswijkse Bos.

Om 13.00 uur werd er verzameld bij
“De Naald” en meldde zich 14 enthousiaste leden “met volle bepakking en fototassen” om de herfstkleuren vast te leggen.

De groep verdeelde zich over kleinere groepjes en er werd druk gefotografeerd. De herfstkleuren waren prachtig en men vond ook diverse paddenstoelen om op
“de gevoelige plaat” vast te leggen.

Om circa 15.00 uur werd deze gezellige fotomiddag afgesloten met een drankje bij “Paviljoen Te Werve”

Fotoclub Rijswijk
Op zondag 23 januari 2022 de eerste Clubtocht van het nieuwe jaar.

10 leden hadden zich aangemeld voor het “uitwaaien op het strand van Scheveningen”.
Er werd verzameld op de Visafslagweg, 9 leden waren present.
Gezamenlijk zijn we deze middag gestart met een wandeling door de Haven van Scheveningen. In de haven werd al druk foto’s gemaakt en de wandeling ging vervolgens richting de Havenhoofden van Scheveningen. Op de Havenhoofden probeerden de leden de vergezichten in de mist vast te leggen.
Het was leuk om elkaar weer eens in het echt te ontmoeten en samen foto’s te maken tijdens deze mistige en frisse middag.
De resultaten van deze dag en de vorige clubtocht(en) worden besproken op
4 februari 2022.