Fotoclub Rijswijk

Permanente foto-expositie:

In het zorgcentrum Steenvoorde in Rijswijk wordt door Fotoclub Rijswijk permanent geëxposeerd. Ons streven is om regelmatig nieuw fotowerk van de leden toe te voegen aan deze permanente foto-expositie.

Expositie "Beweging" in HMC Antoniushove te Leidschendam van 8 juli t/m eind augustus 2017.

Expositie “Ambachten in beeld” in 2015:
Fotoclub Rijswijk bestond in 2015 zestig jaar!
Dit jubileumjaar werd een fraaie expositie in het Rijswijks museum
op 30 januari 2015 geopend door de burgemeester van Rijswijk.

Een expositie over ambachten en beroepen die in Rijswijk worden uitgeoefend. kruidenier, hoefsmid, bakker of andere beroepen
De expositie was vanaf 31 januari 2015 in het Museum Rijswijk, Herenstraat 67 in Rijswijk, te bezichtigen.

De expositie was samengesteld in samenwerking met het Museum Rijswijk en het Rijswijks Historisch Informatiecentrum (RHI). De gemaakte foto’s zijn opgenomen in de Beeldbank Rijswijk en hebben dus ook een documentaire waarde.